Exclusieve keukens met Hollands allure

‘Onze keukencollectie en werkwijze passen bij mensen die bewust kiezen voor kwaliteit. Mensen die kiezen voor smaak en vakmanschap’.

een keukendroom

Meer dan een keuken

Een Bolleboom Keuken is meer dan een keuken. Het is een onderdeel van uw selectief gekozen interieur. De plek waar u familie en vrienden ontvangt, het pronkstuk van uw woning. Met een Bolleboom Keuken heeft u iets unieks en exclusiefs in huis. Ontwerper Paul Bolleboom gaat met u in gesprek en maakt uw droomkeuken werkelijkheid. Bolleboom Keuken staat voor: puur, allure, gevoel, kwaliteit en verfijning. Bezoek zijn inspiratiestudio en laat hem zijn beleving en inspiratie met u delen.

een keukenschets

Gedurfde combinaties, verrassende details

Ontwerper Paul Bolleboom reist de wereld over op zoek naar oude, nieuwe, originele en vooral kwaliteitsmaterialen. Zorgvuldig geselecteerde stoffen, steensoorten en houtsoorten. Hij weet kwaliteit te herkennen en toe te passen in design. Hij laat materialen tot hun recht komen. Gedurfde combinaties, verrassende details, maar altijd in balans.

een keukenplan

Ons verhaal

Het idee voor Bolleboom Keuken is bij ontwerper Paul Bolleboom ontstaan door jaren ervaring vanuit een eigen meubelmakerij. Zijn hart ligt bij het ontwerpen, maken, creëren en bouwen, waarbij hij elk detail onder ogen neemt. Hij maakt keukendromen waar. De wens van een keuken op maat in tal van materialen wordt werkelijkheid, vanwege de beschikking over zijn eigen ontwerpstudio en werkplaats.

een keukenresultaat

Keuken inspiratiestudio

Aan de hand uw keukendroom nemen wij u tijdens een afspraak, één op één, mee door de showroom om samen inspiratie op te doen. Tijdens de afspraak maakt u kennis met onze exclusieve keukencollecties, betrokkenheid, werkwijze en materialen. Onze keuken inspiratiestudio is bereikbaar via afrit 5 Nootdorp vanaf de A12 nabij Rotterdam en Den Haag. Maak gerust een afspraak.

Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

Vakmanschap uit Nederland.

  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • Levenslange garantie op ladegeleiders en scharnieren
  • Keukens volledig op maat, altijd passend
  • Geen onnodige kastboringen
  • Eindeloze keuzemogelijkheden uit materialen en kleuren
  • Uitsluitend FSC en PEFC gecertificeerde producten
FSC gecertificeerde producten       PEFC Nederland gecertificeerde producten

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken in onze inspiratiestudio? Bel +31 (0)6 513 556 71 of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.