Werkwijze.

‘Onze keukencollectie en werkwijze passen bij mensen die bewust kiezen voor kwaliteit. Mensen die kiezen voor smaak en vakmanschap’.

een keukendroom

1. Een droom

Alles begint bij een droom. Aan de hand uw droom nemen wij u mee door de showroom om samen inspiratie op te doen. Neem hiervoor gerust uw eigen ideeën mee, zodat we een goed beeld krijgen van uw smaak en wensen. Tijdens de afspraak maakt u kennis met onze collecties, betrokkenheid, werkwijze en materialen.

een keukenschets

2. Een schets

Aan de hand van uw ideeën en verkregen inspiratie volgt een op maat gesprek. Tijdens dit gesprek maken we een schets van uw Bolleboom Keuken. Uw gevoel en wensen zijn hierbij leidraad. In de schets worden geselecteerde materialen met aandacht toegepast in een design. Gedurfde combinaties, verrassende details, maar altijd in balans.

een keukenplan

3. Een plan

Na het gesprek nemen wij de tijd om uw keuken te vatten in een passend en gedetailleerd ontwerp. Zorg en aandacht staan centraal bij het plan om uw droomkeuken te verwezenlijken. Over elk aanzicht, elk materiaal, elke afwerking en elke toepassing is nagedacht. Wanneer alle partijen met het plan instemmen, kunnen wij onze passie voor creëren, maken en bouwen aan het werk zetten.

een keukenresultaat

4. Een resultaat

De wens van een keuken op maat in tal van materialen wordt werkelijkheid, vanwege de beschikking over onze eigen ontwerpstudio en werkplaats. U kunt het proces van het verwezenlijken van ideeën tot en met het eindresultaat volledig aan ons overlaten.
Eindresultaat: een keuken die prominent onderdeel is van het interieur, de blikvanger van uw woning.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken in onze inspiratiestudio? Bel +31 (0)6 513 556 71 of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.