Ons verhaal

het respect voor materialen
is zichtbaar in de keuken

Een droom.
Een schets.
Een plan.
Een resultaat.

Het idee voor Bolleboom Keuken is bij ontwerper Paul Bolleboom ontstaan door jaren ervaring vanuit een eigen meubelmakerij. Zijn hart ligt bij het ontwerpen, maken, creëren en bouwen, waarbij hij elk detail onder ogen neemt. Hij maakt keukendromen waar. De wens van een keuken op maat in tal van materialen wordt werkelijkheid, vanwege de beschikking over zijn eigen ontwerpstudio en werkplaats.

Aandacht herkennen.

Ontwerper Paul Bolleboom reist de wereld over op zoek naar oude, nieuwe, originele en vooral kwaliteitsmaterialen. Zorgvuldig geselecteerde stoffen, steensoorten en houtsoorten. Hij weet kwaliteit te herkennen en toe te passen in design. Hij laat materialen tot hun recht komen. Gedurfde combinaties, verrassende details, maar altijd in balans. 

Kwaliteit en design komen samen in zijn exclusieve keukenlijn. Voor mensen die dit waarderen en aandacht herkennen. Zijn droom: een uitgebalanceerde collectie. Met aandacht voor u samengesteld. Wat is uw keukendroom?

Vakmanschap uit Nederland.

  • Nederlands kwaliteitsproduct
  • Levenslange garantie op ladegeleiders en scharnieren
  • Keukens volledig op maat, altijd passend
  • Geen onnodige kastboringen
  • Eindeloze keuzemogelijkheden uit materialen en kleuren
  • Uitsluitend FSC en PEFC gecertificeerde producten
FSC gecertificeerde producten PEFC Nederland gecertificeerde producten
Ons uitgangspunt
met aandacht
geselecteerde materialen
toegepast in design
Paul Bolleboom, ontwerper

Welkom in onze inspiratiestudio.

Maak kennis met onze collecties, onze werkwijze en de mogelijkheden in materialen. Wenst u advies op maat met onze adviseur? Maak dan een afspraak. Wij reserveren 2 uur om samen met u uw wensen uit te laten komen.

Afspraak maken