Skip to main content
bollier-slogan-logo_4

Over Bollier

Bollier is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van alle mogelijke interieurs. Een meubel op maat in tal van materialen is mogelijk vanwege de beschikking over een ontwerpruimte, timmerwerkplaats, spuiterij en meubelstoffeerderij waar eveneens metaal, glas, steen, kunststof, acryl en polyurethaan bewerkt wordt.

Bollier (Bolleboom Atelier) is opgericht in 1996 door Paul Bolleboom. Na zijn opleiding houtbewerking heeft hij in Amerika scholing gehad in meubelmakerij, stoffering en restauratie. In de loop der tijd heeft hij zijn kennis kunnen toepassen op de meest uiteenlopende projecten. Van het volledig inrichten en verbouwen van winkels, kantoren en horeca tot het verfraaien van openbare ruimtes.

Materialen


In onze uitgebreide collectie van stoffen kunt u de stofsoort, de kleur en het design kiezen. De kleuren, dessins en structuren van de meubelstoffen zijn altijd perfect op elkaar af te stemmen. De ruime collectie meubelstoffen bestaat uit moderne, klassieke, oriëntaalse, romantische en landelijke stoffen en in een ruime variëteit van stofkwaliteiten.

Werkplaats


Bollier Interieurbouw beschikt over een hecht team van gespecialiseerde vakmensen. De dienstverlening beperkt zich niet tot het vervaardigen en installeren van kwaliteitsmeubels. Bollier staat de opdrachtgever met raad en daad terzijde bij het formuleren van het programma van eisen en de realisatie en/of optimalisering van het ontwerp. Functionaliteit en esthetiek gaan daarbij hand in hand. Een goed ontwerp begint met het stellen van de goede vragen.

Hout


In onze kleinschalige meubelmakerij richten wij ons op het produceren van enkele objecten, van het op maat zagen en kanten aanlijmen tot het lakken en politoeren. Wij verwerken divers plaatmateriaal en frezen met precisie een uitgekiend decor. Door onze eigen productiestraat kunnen we ieder project, groot of klein, de aandacht geven die het verdient en staan we garant voor een perfect eindresultaat.

Metaal


Ons bedrijf brengt divers metaal met elk mogelijk object in combinatie. Wij verzorgen CNC draai-, boor- en freeswerk van enkelstuks tot seriewerk, in alle soorten metaal en in kunststof. Ook met conventioneel draai- en freeswerk kunnen wij u van dienst zijn.

CNC Frezen


Gaan uw wensen wat betreft bewerkingen verder dan verzagen? Wij hebben alle mogelijkheden in huis om uw CNC frees- en boorwerk te verzorgen. Van eenvoudige randbewerkingen tot complexe freesschema's. Onze machines zijn voorzien van de nieuwste technieken. Kortom, uw wensen krijgen steeds meer vorm.

Spuiterij


Bollier spuit een zeer uitgebreid scala van meubels, balies en betimmeringen. Vooral maatwerk en meubels met een afwijkend design lenen zich perfect voor onze manier van werken. Denk aan hoogglans, zijdeglans, metallic, gemarmerd, craquelé of andere effecten en bewerkingen. Ook materialen zoals hout, MDF kunststof, metaal en glas lenen zich prima voor een behandeling.

Meubelstoffeerderij


Antiek, klassiek of modern, van eetkamerstoel tot bankstel, bij het stofferen van uw meubel wordt verder gekeken dan naar een nieuwe stof. Zijn de verbindingen van de romp in orde, zij de veringen en vullingen nog in orde? Kan door een technische ingreep het zitcomfort verbeterd worden?

ONS UITGANGSPUNT

met aandacht
geselecteerde materialen
toegepast in design

Paul Bolleboom, Ontwerper

Bezoek ons

  • Bolleboom Keuken
  • Laan van Ambacht 2a
  • 2631 RJ  Nootdorp
  • +31 (0)15 200 1177
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Wij zijn geopend op afspraak.

Maak een afspraak

Bel +31 (0)15 200 1177 voor een afspraak of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor meer informatie.

Welkom in onze inspiratiestudio.

Maak kennis met onze collecties, onze werkwijze en de mogelijkheden in materialen. Wenst u advies op maat met onze adviseur? Maak dan een afspraak. Wij reserveren 2 uur om samen met u uw wensen duidelijk te krijgen.

Laan van Ambacht 2a, 2631 RJ Nootdorp

© bolleboomkeuken.nl | Disclaimer | Privacy policy | Bollier | Gaggenau